Leren. Creëren. Verbinden. Ontwikkelen.

Onze 

v i s i e

Onze visie is om trainingen te geven voor volwassenen in een niet typisch schools kader. Met openheid, verbinding en samenhang tussen elkaar in een inspirerend kader. 

Bieden sessies aan om jouw als ondernemer te laten groeien in je kunnen, je bedrijf en je eigen persoonlijkheid/stijl. Maar ook als je vele arbeidsintensieve diensten aanbied die extra tips geven bij efficiënt handelen & praktisch werken voor een gezond work - life ritme in je (creative) sector. 

Jullie klaarstomen voor de (her)opstart in 2021-2022 en om eventuele onzekerheden weg te nemen. Inspiratie geven om jullie creativiteit te prikkelen & het unieke van ieders eigenheid in jullie branding alleen maar sterker te maken.

Dat we voor 2021 elkaar terug mogen ontmoeten in real-life, onze struggels op tafel kunnen leggen, met tips elkaar helpen én we sociaal kunnen bubbelen.

HELLOOO!

About

Ik ben Ilka, de creatieve 🐝 van de GREENHOUSE Styling Bar (2017, zelfstandige sinds 2009) en auteur van Flower Bomb boek (2018). 

Mijn grootste krachten zijn waarschijnlijk wel mijn 2 handen. Maar ook dat extra oog voor detail, lijnen, kleuren & structuren (en allll dat mooi is!). Door de vele jaren ervaring heb ik een eigen stijl 

HELLOOO!

Met de GREENHOUSE Academy starten we de trainingen terug op (na 2020).

Andere locatie! 

2 keuze formules!

Externe gasten! 

About

Als student waren er niet al te fijne herinneringen aan het middelbaar en school lopen was meer een opgave dan een plezier, zeker als je op 1 september je verjaardag vieren mag :)

Maar toen het volwassen onderwijs uit de grond kwam, volgde ik de ene workshop na de andere opleiding.

 

Het systeem was volledig MIJN ding...

Al merkte ik ook snel dat het veel te onpersoonlijk was, de typische saaie les lokalen en steevast koffie uit de automaat met een muntstuk van 2.

 

En dan was er ineens een zot idee ... om een Academy uit de grond te stampen!!! 

En daar hebben we althans nog heel wat mee in petto, met onze start-up GREENHOUSE Academy...!

Van harte welkom!!

Ilka Vermeiren🐝