Investering

Bijgewerkt op: jun 5

#networking
Door je in te schrijven investeer je in:

1) Je eigen!

Je ontwikkelt verder in je eigen handelingen door oa. de workshop NM te volgen. Je traint hierbij op technieken die je nog niet zelf kende. Krikt je zelfzekerheid op . Of je heb ervaringen opgedaan waarbij er ontevreden klanten waren of jezelf niet tevreden was en er zo onzekerheid is bij je maatwerk..


2) Je tijd!

Door te werken met minder handelingen, gestructureerder en efficiënter te werken win je in vrijheid en vrije tijd en deze talk komt mee aan te pas bij de VM demo.

Door trainingen te volgen school je bij waarin je vroeger in de weekends volwassenonderwijs zou volgen in lange modules en bij de GREENHOUSE Academy kan je een workshop kiezen naar eigen interesse/ervaring.


3) Je ontwikkeling in creatieve diensten!

Ondernemen anno 2021 is je onderscheiden, je handelsmerk en kwaliteiten tussen andere ondernemingen uitlichten. Jezelf er met kop en schouders boven zetten en met je 2 voeten (liefst met 4 zelfs;) in de grond zetten, goed stevig gegrond als een echte GIRLSBOSS! Creatieve ondernemers moeten het hebben van "die houden handjes" en vaak struikelen we met de marketing of de business. Je diensten onder de loep nemen en durven schakelen in het aanbod wanneer deze niet genoeg opbrengen, de verhouding totaal scheef zit tussen onkosten en tijd investering vs inkomsten. We inspireren je waarbij je naar huis zal rijden met een hoofd dat positief geprikkeld is en bij aankomst thuis je waarschijnlijk al enkele knopen hebt doorgehakt!


4) Netwerking met collega's!

Als online je bereik niet is zoals je wensen wil of als online conecteren niet evident is, is de netwerk lunch ideaal! We hebben verschillende tools voorzien in het leggen van contact met elkaar die je online zullen verder helpen.

Op een niet geforceerde manier hebben we dit altijd kunnen organiseren en in het verleden zijn hier zelfs samenwerkingen uit ontstaan!


5) Leergeld!

Je halveert je leergeld en je zal doelbewuster je prijssetting maken. Werken met de beste materialen die je ontdekken zal voor ook jouw business. Je opdrachten/diensten doe je gestructureerder door de aangeleerde technieken.

De bloemcreaties van de WS nm neem je mee naar huis. Deze zijn uit droogbloemen en kan je doorverkopen, geven als geschenk bij een gelegenheid of in je atelier presenteren voor toekomstige klanten.


⇢ Onkosten voor je onderneming/boekhouding.

Educatie kan je inbrengen in je boekhouding. Vraag bij inschrijving je factuur aan! Deelnemen via de KMO- portefeuille of andere cheques vanuit de overheid is NIET mogelijk!

⇢ ⇢ Wij ontvangen jullie in duo vorm voor optimale begeleiding!

⇢⇢⇢ Betalingen gebeuren in 2x om de kost te verspreiden.

1ste betaling bij inschrijving --- 2de betaling bij aanvang D-day


“Een toffe madam die mij vandaag heel veel heeft bijgeleerd! Ik ga nog terug!" Lindsey, 2018
We hameren er al jaren op door met onze eigen ervaring en de gesprekken met vele cursisten aan te gaan.


Er is niet veel ruimte meer voor leer-tijd/leer-geld of tijd voor een groei met gezonde work-life balans...!!!


Tijden veranderen, de economie heeft een switch gemaakt, de vaste kosten van het ondernemen, consumenten consumeren anders door de trend van diy'en of schuimen je conculega's af, bedrijven krimpen budgetten in waar de toffe opdrachten en constante opdrachten vaak uit kwamen en je ondernemerschap heeft waarschijnlijk ook geleden onder de pandemie...


Online ondernemen is nog enkel de BIG money term! We komen uit een periode waar mond-aan-mond geen kans kreeg door we leefden in onze bubbels, @ home! De online marketing ging tegen 200/u en sommige sectoren ondervinden dat ondernemen veel moeilijker is geworden, je harder werken moet dan voordien en minder kan overhouden.


Maar hou jij ook zo van het authentieke, mond aan mond reclame, de echte contacten van klanten & je kennissen in de wereld van het ondernemen?


Schrijf je dan zeker in voor één of meerdere dagen door je voor te bereiden op de heropening van je sector. Door je NU al aan je klanten te laten zien wat je nog altijd kan of al beter kan en zo hen geen twijfel mogelijk laat om snel bij te te boeken!


ZORG DAT JE KLAAR BENT MET JE ONDERNEMING VOOR EINDE 2021-2022!
8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven